آیا ثبت حسابداری در نرم افزارهای حسابداری برای اداره مالیات قابل قبول است؟

report گزارش

سوال شده توسط قمصری در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. ما میخوایم که حسابداری شرکتمون رو بر روی نرم افزارهای آنلاین ببریم. میخواستم بدونم که موقع بررسی مالیات سند های حسابداری که ما در نرم افزار ثبت کردیم برای دارایی قابل قبول هست؟ مشکلی پیش نمیاد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سهیل جمشیدی

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. بله استفاده از نرم افزارهای حسابداری و اسنادی که ثبت کردید برای اداره دارایی کاملا مورد قبول هستش.