آیا اضافه نکردن پایه سنوات در محاسبه حقوق جرم است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. من حدود 10 سال هست که توی یک کارگاه مشغول به کار هستم اما کارفرما برای محاسبه حقوق من هیچ پایه سنواتی رو اعمال و اضافه نکرده و پایه حقوق من مثل کارمندان تازه استخدام شده محاسبه میشه. میخواستم ببینم آیا اینکه با وجود 10 سال سابقه، پایه سنوات به من نمیدن قانونی هستش؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

خوب مشخص است که قانونی نیست و هر زمان که اراده کنیدمستوانید شکایت کنید حقوق هر سال خودرا استخراج کنید پایه سنوات همان سال را در کنارش بگذارید از یک سال بعد از استخدام به شما تعلق میگیرد ضریب افزایش حقوق هر سال هم به پایه سنوات تعلق میگیرد