دریافت پایه سنوات برای افرادی که قرارداد رسمی ندارند

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام

بنده کارگر دایم قرار داد شفاهی هستم و ۲۳ سال سابقه دارم تا کنون کارفرما از سال ۷۹ تا حالا پایه سنواتی را نداده و میگه گذاشتم رو حقوقت ولی اینطور نیست من هم هیچ قراردادی و یا مدرکی که موید پرداخت پایه سنواتی باشه تایید نکردم لطفا راهنمایی کنید

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

امکان دارد روی حقوق شما گذاشته باشند اگر از حداقل بیشتر میگیرید به راحتی میتونید حساب کنید هرسال را حساب کنید و پایه سنوات هرسال را با ضریب افزایش همون سال حساب کنسد تا به امروز برسید