محاسبه پایه سنوات با 13 سال سابقه

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام من از سال 89 تا 93 یک کارگاه کار می‌کردم و از 93 کارگاه دیگر تا الان 1402

پایه سنوات من از 89 یا از 93 تا به الان محاسبه می‌شود؟ پایه سنوات من با 13 سال سابقه 1480000 تومان محاسبه می‌شود

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

مهم این است که در یک شرکت کار میکرده اید و پایه سنوات از سال 89تا کنون باید محاسبه شود پایه سنوات سال 90را استخراج کنید از زمان عبور از یک سال از استخدام به شما تعلق میگیرد پس پایه سنوات هرسال به اضافه درصد افزایش همان سال و پایه سنوات سال بعد را با هم جمع کنید تا برسید به 140