آیا اعلام ترک کار در لیست بیمه هنگام مرخصی زایمان قانونی است؟

report گزارش

سوال شده توسط علی صادق نژاد در دسته بندی مرخصی زایمان و استعلاجی

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید من در مرخصی زایمان هستم و تو لیست بیمه برای من ترک کار اعلام کردن. آیا این درست و قانونی هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. خیر برای مواردی مثل استراحت پزشکی و مرخصی بارداری یا زایمان نباید در لیست بیمه ترک کار اعلام شود بلکه باید اسم شما در لیست بیمه رد شود و کارکرد شما صفر در نظر گرفته شود. از کارفرما بخواهید تا این مورد را اصلاح کند.