برای گرفتن مرخصی زایمان، در لیست بیمه چه تاریخی باید درج شود؟

report گزارش

سوال شده توسط زهره آذوقی در دسته بندی مرخصی زایمان و استعلاجی

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. میخواستم بدونم که برای گرفتن مرخصی زایمان چه تاریخی در لیست بیمه باید رد شود؟ برای کارمند تا روز شروع مرخصی حتما باید بیمه رد شود؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسی نژاد

profile
up
down

سلام و درود

حق بیمه تا آخرین روز اشتغال در کارگاه بایستی به تامین اجتماعی ارسال شود. مگر اینکه پیش از فراغت از بارداری، مرخصی استعلاجی مورد تایید سازمان تامین اجتماعی قرار بگیرد.

بااحترام