آیا به فردی که پس از اتمام مرخصی زایمان ترک کار کرده است، حقوق مرخصی زایمان تعلق می گیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط خرمزین در دسته بندی مرخصی زایمان و استعلاجی

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. می خواستم بدونم که آیا برای دریافت حقوق مرخصی زایمان حتما باید بعد از مرخصی مجدد مشغول به کار بشیم؟ اگر بعد از زمان مرخصی ترک کار کنیم این حقوق به کارمند تعلق نمیگیره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسی نژاد

profile
up
down

با سلام و درود

در خصوص سوال مطرح شده باید بگوییم که یکی از شروط پرداخت حقوق زایمان از تامین اجتماعی، اشتغال بعد از دوره استعلاجی زایمان است.