آیا داشتن بیمه روستایی و بیمه اجباری اشکال دارد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. بنده بیمه روستایی دارم و سالانه حق بیمه روستایی را پرداخت می کنم. الان دو ماهی می شود که مشغول به کار در یک کارگاه هستم و برایم بیمه اجباری رد می شود. می خواستم ببینم آیا همچین چیزی اشکال دارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حمزه احمدی

profile
up
down

سلام دوست عزیز استفاده از دو بیمه (بیمه روستایی و بیمه اجباری تامین اجتماعی) به صورت هم زمن امکان پذیر نیست و در صورت مشاهده بیمه روستایی شما قطع خواهد شد.

شما می توانید در صورت تمایل به استفاده از بیمه تامین اجتماعی، سابقه بیمه روستایی خود را به بیمه تامین اجتماعی منتقل کنید و فقط حق بیمه یک بیمه را بپردازید.