آیا امکان رد کردن بیمه برای یک شخص از دو کارگاه امکان پذیر است؟

report گزارش

سوال شده توسط کشوری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر

 میخواستم ببینم آیا امکانش هست که اطلاعات یک شخص در دو لیست بیمه مربوط به دو محل کار مختلف رد بشه؟ چون بنده در یک کارگاه به صورت هفتگی حدود 25 ساعت و در یک شرکت به صورت هفته ای 40 ساعت کار می کنم. این مقدار به صورت هفتگی بیشتر از 176 ساعت در وزارت کار بابت کار ماهانه می شه.

در کل آیا میشه همچین چیزی اتفاق بیوفته و در دو لیست بیمه اطلاعاتم ارسال بشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرحسین صدیقی

profile
up
down

سلام دوست عزیز بله می شود و مشکلی از این بابت وجود ندارد. به هرحال شما در حال کار در دو کارگاه یا شرکت متفاوت هستید و فقط برای همان میزان ساعتی که در هر کدوم از این کارها هستید برایتان بیمه رد می شود.