پایه سنوات سال 1402چقدر است

report گزارش
پروفایل
up
down

بنده از سال ۹۷/۰۳/۱۷در بیمارستان مشغول به کار میباشم که هرماه به مبلغ ۴۷۰ هزارتومان سنوات پرداخت میکردند که از تیر ماه شرکت برای بنده ۷۰۰هزارتومان ماهانه پایه سنوات پرداخت میکند آیا مبلغ مذکور درست میباشد یانه

Biu

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

مبلغ ستوات هرسال همراه با افزایش حقوق هرسال اعلام میشود که بعداز یک سال از تاریخ استخدام تعلق میگیرد و از سال یعدی هم ضریب اضافه میشود و هم پایه سنوات سال جدیدمثلاحقوق حداقل در سال 97این مبلغ370423ریال بوده که با افزایشها و پایه هر سال در سال 1402به1769428ریال روزانه تبدیل میشود مبالغی که در سوال مطرح کردید بیشتر به این صورت به نظر میرسد که مشمول طرح طبقه بندی هستید .پایه سنوات مستخدم سال 97در سال 1402مبلغ289209ریال میشود

Biu