آیا میتوان از کارفرما خواست تا برایم بیمه رد نکند؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام روز شما بخیر. من در جایی مشغول به کار هستم که برای تمای کارکنان بیمه پرداخت می شود و لیست بیمه رد می کنند. اگر من به بیمه شدن تمایلی نداشته باشم و بخواهم به جای این که شرکت هزینه بیمه بنده را بپردازد، آن را به حقوق من اضافه کند آیا همچین چیزی امکان پذیر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صمدی

profile
up
down

سلام. خیر همچین چیزی امکان پذیر نیست. چون تمامی شرکت ها موظف هستند برای تمامی کارکنان خود بیمه پرداخت کرده و همه آن ها را در لیست بیمه شرکت رد کنند. این بیمه اجباری است و کارفرما در صورتی که این کار را انجام ندهد بابت آن جریمه می شود.