آیا انتقال خط تلفن همراه از شرکت حقوقی به فرد حقیقی شامل مالیات بر ارزش افزوده است؟

report گزارش

سوال شده توسط ایمان کاظمی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر باشه می خواستم بپرسم در صورتی که بخوایم خط موبایل از یک شرکت حقوقی به یک فرد حقیقی واگذار کنیم آیا این موضوع شامل ارزش افزوده می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط دانیال درخشانی

profile
up
down

با سلام و درود. مالیات ارزش افزوده در واقع در هنگام خرید و فروش کالا باید بابت کالایی که برای بار اول خریداری می شود پرداخته شود و به هر کالایی تنها یک بار مالیات ارزش افزوده تعلق میگیرد.

متاسفانه امروزه از این قانون به صورت دلخواه تفسیر می شود و ناعادلانه از هر نوع کالا به صورت دست دوم و حتی تا چند دست مالیات ارزش افزوده گرفته می شود.

به نظر بنده در صورتی که شما این خط تلفن همراه را یک بار خریداری کرده و مالیات ارزش افزوده آن را پرداخت کرده اید چون یک بار در ابتدا این مالیات توسط مخابرات از شما گرفته شده و همچنین اگر کار شما خرید و فروش خط تلفن همراه نیست، نیازی به دریافت مجدد مالیات ارزش افزوده ندارید.

اما اگر میخواهید به دردسر نیفتد باید این مالیات را دریافت کنید. زیرا قانونا هرگونه واگذاری اموال منقول توسط مودیا به سایرین، مشمول قانون مالیات ارزش افزوده میشود و شرکت نیز باید این مبلغ را دریافت نماید.