چطور می توان از چندین شعبه سوابق بیمه را جمع آوری کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط زهرا منصوری در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

سلام. اوقات به کام.

بنده در چندین شعبه بیمه در شهرستان های مختلف سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم.

در حال حاضر قصد دارم تا تمامی سوابق را به اخرین شعبه انتقال دهم.

ایا بیمه به صورت اینترنتی درخواست داد یا حضوری بایستی مراجعه کرد؟

 ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد روزبهانی

profile
up
down

عرض ادب

چنانچه در بیش از یک شعبه تامین اجتماعی سابقه پرداخت حق بیمه دارید، برای جمع آوری سوابق بیمه بایستی حضوری به آخرین شعبه محل پرداخت حق بیمه مراجعه کنید و نسبت به تکمیل فرم درخواست جمع آوری سوابق بیمه اقدام کنید.

با تجدید احترام