آیا با خرید سربازی میتوان 2 سال سابقه بیمه گرفت؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر باشه می خواستم ببینم اگه کسی خدمت سربازی خودش رو بازخرید کرده باشه آیا باز میتونه از دوسال بیمه سربازی برخوردار بشه و اون رو هم بخره برای این که به بیمه سربازیش اضافه بشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد عسگری

profile
up
down

سلام. خیر نمی توانید. فقط و فقط کسانی که خدمت سربازی را گذرانده باشند می تواند با پرداخت حق بیمه ایام سربازی این ایام را به سابقه بیمه خود اضافه کنند. بنابراین در صورتی که شما سربازی خود را خریده باشید این امکان برای شما وجود ندارد.