آیا میتوان به صورت آنلاین فهمید چند سال سابقه پرداخت حق بیمه دارم؟

report گزارش

سوال شده توسط سحر عسگری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر من میخواهم بفهمم چند سال سابقه پرداخت حق بیمه دارم؟ آیا به صورت آنلاین میتوانم استعلام بگیرم؟ برای این که بفهمیم چند سال بیمه داریم باید از کجا و چطور باید اقدام کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رحیمی میلانی

profile
up
down

با سلام. بله شما می توانید به صورت اینترنتی از طریق سایت سوابق بیمه اقدام کنید؛ به این صورت که شما با وارد کردن کد ملی و شماره تلفن همراه خود در این سایت میتوانید ثبت نام کرده و سوابق بیمه خود را مشاهده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر از راهنمای دقیق ثبت نام می توانید به مطلب زیر مراجعه کنید:

آموزش نحوه ی استعلام سوابق بیمه