به زوج هایی که در سال ۱۴۰۰ ازدواج کرده اند آیا هدیه ازدواج پرداخت می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط محمدآخربین در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر. من در سال ۱۴۰۰ ازدواج کردم. می خواستم بپرسم به زوج هایی که در سال ۱۴۰۰ ازدواج کرده اند آیا هدیه ازدواج پرداخت می شه یا نه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد جواد باقریان

profile
up
down

سلام دوست عزیز. بله پرداخت می شود. با توجه به این که قوانین تامین اجتماعی در خصوص پرداخت هدیه و کمک هزینه ازدواج تغیری نکرده و این قانون نسخ نشده، شما مسحق دریافت یک ماه پایه حقوق براساس لیست بیمه ارسالی هستید و می توانید با رعایت تمام شروط تامین اجتماعی در خصوص دریافت هدیه و کمک هزینه ازدواج در سال ۱۴۰۰ اقدام کنید.