آیا با وجود بیماری های مادرزادی می توان از کار افتادگی دریافت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط علیپور در دسته بندی از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی

پروفایل
up
down

با سلام

من سال 94 به دلیل بیماری مادر زادی قلبی، رگ آئورت عمل کردم (در ان زمان تحت تکفل بیمه پدر بودم). سال 96 مشغول به کار شدم و الان بعد از گذشت 6 سال مجدد عمل قلب کردم و دریچه مصنوعی گذاشتم و بایستی تا اخر عمر وارفارین مصرف کنیم. سوال من این هست که ایا میتونم بیمه از کار افتادگی دریافت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مراد مسلمی

profile
up
down

سلام دوست عزیز

چون زمان بیمه شدن از کار افتاده نبودید، می تونید در خواست از کار افتادگی بدید. اما دقت کنید که به هیچ عنوان از بیماری و عمل پیش از بیمه شدنتون به بیمه چdزی نگید. چون ممکنه از کارافتادگی فعلی رو قبول نکنن.