چطور می توان کمیسیون پزشکی از کار افتادگی جلو انداخت؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام

وقتتون بخیر

بنده سال 90 که تحت تکفل بیمه پدرم بودم، نخاع رو عمل کردم. امسال هم بعد از گذشت چندین سال مجدد عمل نخاع داشتم. حدود 5 سال هم هست که خودم بیمه تامین اجتماعی هستم. الان درخواست از کار افتادگی دادم. به من گفتن که 6 ماه از زمان عملم باید بگذره تا به کمیسیون معرفی بشم. 58 روز هم پزشک کارشناس به من استعلاجی داده. چه کاری میتونم انجام بدم تا کمیسیون پزشکیم زودتر تشکیل بشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مراد مسلمی

profile
up
down

درود و سلام خدمت شما دوست عزیز

اگر ثابت شود که تاریخ شروع بیماری شما پیش از زمان بیمه شدنتان بوده، با مشکل مواجه می شوید. در وهله اول بایستی زمان استراحت پزشکی شما به پایان برسد و پزشک معالج تاریخ خاتمه درمان را اعلام کند. بعد از آن که شعبه مربوطه پرونده شما را به کمیسیون پزشکی ارسال کرد، می توانید به کمیسیون مربوطه مراجعه و تقاضای تسریع در نوبت دهی دهید.

بااحترام