آیا با پرداخت حق بیمه بیشتر در دو سال آخر، میتوان مستمری بازنشستگی بیشتری گرفت؟

report گزارش

سوال شده توسط مسعود نوری در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

با سلام من 27 سال سابقه بیمه دارم. میخواستم بدانم در صورتی که این سه سال کارفرما برای من حداکثر میزان حق بیمه را رد کند آیا میتوانم پس از بازنشستگی حداکثر مستمری را دریافت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

با سلام. مبنای محاسبه مستمری بازنشستگی، میانگین حقوق دریافتی دو سال آخر شما است اما اگر در دو سال آخر به شکل نامعقولی و نا تناسب با جایگاه شغلی افزایش حقوق داشته باشید، میانگین حقوق دریافتی پنج سال آخر شما را مبنا قرار میدهند.