آیا با 10 سال سابقه بیمه زنان خانه دار و 20 سال بیمه اجباری میتوان بازنشست شد؟

report گزارش

سوال شده توسط زهرا حیدری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من یک خانوم خانه دار هستم که از بیمه زنان خانه دار استفاده می کنم و حدود 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه دارم. الان سوال داشتم در این خصوص که اگه برای 20 سال آینده شاغل باشم و بیمه اجباری برای من رد بشه آیا حقوق بازنشستگی من بیشتر می شه؟ چطور این محاسبه می شه؟ آیا می تونم حقوق 30 روزه دریافت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد عسگری

profile
up
down

باسلام. تامین اجتماعی برای پرداخت حقوق دوران بازنشستگی در واقع میانگین حقوق دو سال آخر کاری شما را ملاک قرار می دهد و سال های قبل از آن ملاک نیستند. در صورتی هم که آن دوسال آخر شما افزایش نا متعارف حقوق داشته باشید تامین اجتماعی به جای دو سال، میانگین 5 سال آخر کاری شما را مد نظر قرار می دهد.