آیا یا سابقه بیمه می توان تحت پوشش بیمه پدر قرار گرفت؟

report گزارش

سوال شده توسط رجبی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. ممنون از از وقتی که میذارید. من حدود 11 سال سابقه بیمه داشتم و در حال حاضر که بیکار شدم جایی برام بیمه رد نمیشه. میخواستم بدونم که آیا میتونم تحت تکلف بیمه پدرم قرار بگیرم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رضواندوست

profile
up
down

عرض ادب و احترام

فرزندان پسر تا 19 سالگی به شرط عدم اشتغال به کار تحت تکلف پدر قرار می گیرند. (فرزندان پسر دارای 19 سال تمام یا بیشتر درصورتی که شاغل به تحصیل باشند یا دراثر بیماری یا نقص عضو ازکارافتاده تلقی شوند، با ارایه گواهی معتبر ،تحت تکفل قرار می گیرند). همچنین فرزندان دختر به شرط عدم ازدواج و عدم اشتغال تحت تکلف پدر قرار می گیرند.

با تجدید احترام