مالیات بر ارزش افزوده سایت آموزشی و محصولات آموزشی فرهنگی

report گزارش

سوال شده توسط شمیم در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. ما یک سایت آموزش زبان انگلیسی و آلمانی داریم. میخواستم ببینم که معافیت مالیات بر ارزش افزوده ای که برای خدمات فرهنگی و آموزشی میگن شامل من هم میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرعباس قهرمان

profile
up
down

سلام وقت بخیر. بله. مطابق با ماده 9 قانون ارزش افزوده خدمات آموزشی، ورزشی، پژوهشی دارای مجوز از معاف از مالیات بر ارزش افزوده هستند. فقط توجه داشته باشید که شما حتی در زمانی که از پرداخت مالیات معاف هستید هم لازم هست که تکالیف مالیاتی مثل ارائه اظهارنامه رو حتما انجام بدید. موفق باشید.