آیا برای تغییرات در بعضی تصمیمات باید مجمع عمومی فوق العاده ثبت شود؟

report گزارش

سوال شده توسط شیرزادخلیل آذری در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام بنده می خواستم یک سری تغییرات در تصمیمات اعمال کنم آن وقت می خواستم بپرسم آیا باید در مجمع عمومی فوق العاده تصمیمات به صورت جداگانه ثبت شود یا این که به صورت یک جا در قالب یک آگهی تغییرات باید ثبت شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پونه عبيسي

profile
up
down

سلام و درود. از آن جایی که یک مجمع می باشد که در آن تصمیمات مختلفی گرفته شده است بنابراین در یک آگهی تصمیمات مجمع ثبت و منتشر می شود.