آیا برای گرفتن وام ازدواج زن و شوهر میتوانند فقط یک ضامن داشته باشند؟

report گزارش

سوال شده توسط روژان جوانشیر در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم که برای گرفتن وام ازدواج زن و مرد میتونن فقط یک ضامن داشته باشند یا هرکدام به یک ضامن احتیاج دارند؟ راهی وجود داره؟ ما فقط یک نفر رو داریم که بتونه ضامن بشه

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. بله راهی هست.  در صورتی که هر دو از یک بانک تقاضای وام بکنند، داشتن یک ضامن و فیش حقوقی او در قرارداد بانک کافی است و احتیاج به دو ضامن ندارید. آرزوی خوشبختی دارم.