آیا بنایی جز مشاغل سخت و زیان آور محسوب میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط محمدابراهیمی در دسته بندی مشاغل سخت و زیان آور

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر. پدر من شغلش بنایی هست و برای بیمه به دیوان عدالت شکایت کرده بود به این خاطر که تایید بشه شغلش جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب می شه. دیوان عدالت تایید کرده و رای به نفع پردم صادر شده اما تامین اجتماعی معترض شده که بنایی جزو مشاغل سخت و زیان آور نیست. حالا باز دادگاه تجدید نظر رای رو به نفع تامین اجتماعی و سخت و زیان آور نبودن شغل پدرم صادر کرده البته اینم گفته که رای قطعی نیس. الان من میخوام بدونم که آیا واقعا شغل پدرم جزو مشاغل سخت و زیان آور هست بالاخره یا نه؟ و اگه هست من چطوری می تونم دوباره شکایت کنم که رای برگرده و به نفع پدرم صادر بشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حامد شایق

profile
up
down

سلام. دوست عزیز بر اساس قواعد کلی نمی شود تعیین کرد که یک شغل زیان آور است یا خیر زیرا ممکن است یک شغل در یک کارگاه جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب شود و در کارگاهی دیگر بر اساس نوع و موقعیت کارگاه ها، آن کار سخت و زیان آور محسوب نشود. بنابراین باید به طور جزئی و از روی اسناد و مدارک و آرای صادر شده این موضوع تعیین شود و بدون این موارد نمی توان پیشنهاد بررسی دوباره را بدهید.