آیا به مدیر عامل مواردی مثل حق مسکن و کمک هزینه اقلام خوار و بار تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط نوید یاسرپور در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر میخواستم بدونم که آیا مدیر عامل هم مثل بقیه کارمندان حق مسکن بهش تعلق میگیره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

با سلام. مطابق با قانون کار برای اینکه کارکنان از مزایای رفاهی و انگیزشی برخوردار شوند لازم است که رابطه کارمند- کارفرما و مزد بگیری داشته باشند. در صورتی که مدیر عامل یک مجموعه صاحب کار و کارفرما باشد و به طور مثال یک فرد عادی که به این سمت منصوب شده نباشد بنابراین رابطه مزد بگیری درمورد او صدق نمیکند و مزایایی همچون حق مسکن و کمک هزینه اقلام خوار و بار به او تعلق نمیگیرد و مبالغ این موارد در لیست بیمه هم رد نمیشود