آیا بیمه تامین اجتماعی می تواند مستاجر را ملزم به پرداخت جریمه و بدهی کند؟

report گزارش

سوال شده توسط کوثر ابراهیم زاده در دسته بندی جریمه و بدهی بیمه

پروفایل
up
down

سلام. وقتتون بخیر. همسر بنده در اطراف تهران سوله ای رو خریداری کردن و حدود 8 سال برای آهنگری اجاره دادن. بعد از 8 سال که میخواستن تخلیه کنن از تامین اجتماعی استعلام گرفتیم و گفتن که هیچ جریمه ای ثبت نشده. اما الان بعد از گذشت چندین ماه اخطاریه جریمه عدم پرداخت حق بیمه به نام یکی از کارگران مستاجر به مالک سوله ابلاغ شده. یعنی کارفرما لیست بیمه رو به اسم کارگرش رد کرده. متاسفانه الان هیچ کدوم از اون افراد پاسخگو نیستن. تامین اجتماعی هم میگه ما صرفا کارگاه رو میشناسیم و اگر میتونید مستاجر رو بیارید. سوال من این هست که ایا راهی وجود داره تا سازمان تامین اجتماعی مستاجر رو ملزم به پرداخت بدهی وجریمه کنه؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مراد مسلمی

profile
up
down

باسلام

کد ملی یا شماره حساب از مستاجر قبلی خود را به واحد اجراییات معرفی کنید تا وفق ماده 50 از حساب نامبرده برداشت شود.

با احترام