آیا کارفرما می تواند با جریمه بیمه پرداخت کند؟

report گزارش

سوال شده توسط فواد فرجی در دسته بندی جریمه و بدهی بیمه

پروفایل
up
down

سلام. اوقات بخیر

کارفرما بیمه برج 3 و 4 من رو رد نکرده و الان که پیگیر چرایی ماجرا شدم میگن که چون از موعدش گذشته دیگه نمیتونن کاری کنن.سوال من این هست که ایا با پرداخت جریمه هم نمیتونن حق بیمه این دو برج رو پرداخت کنن؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مراد مسلمی

profile
up
down

باسلام

برای اصلاح اشتباهات در لیست بیمه ای که کارفرما به صورت ماهیانه ارسال می کند، تا قبل از اتمام مهلت قانونی، یعنی تا پایان ماه بعد فرصت است تا به واحد درامد تامین اجتماعی مراجعه و یک رو نوشت مهر و امضا شده از لیست اصلاحی و یک حلقه CD از لیست بیمه اصلاح شده ارائه دهند تا اصلاح اشتباه صورت پذیرد.