آیا بیمه تامین اجتماعی هزینه خرید عینک را پرداخت کند؟

report گزارش

سوال شده توسط امیر امیری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام و وقت بخیر، آیا سازمان تامین اجتماعی هزینه خرید عینک را پرداخت میکند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

با سلام بله سازمان تامین اجتماعی هزینه بیمه را پوشش میدهد و برای خود و افراد خانواده میتوانید دریافت این مبلغ را درخواست کنید. مدارکی که برای ارائه درخواست لازم دارید نامه از طرف پزشک و فاکتور خرید از عینک فروشی همراه با مهر و امضا است که لازم است این مدارک را در سایت تامین اجتماعی آپلود کنید و شماره حساب

خود را نیز قرار دهید تا در ظرف مدت دو ماه مبلغی که بابت خرید عینک پرداخت کرده اید را به حساب شما واریز کند. مبلغی که سازمان تامین اجتماعی برای خرید عینک در سال 1400 در نظر گرفته است، 300 هزار تومان است.