کدام بیمه مناسب تراست تامین اجتماعی یا بیمه درمانی؟

report گزارش

سوال شده توسط بزرگمهر در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام روز بخیر

کدام بیمه مناسب تراست تامین اجتماعی یا بیمه درمانی؟ ممنون میشم توضیح دهید

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهسا میری

profile
up
down

سلام دوست گرامی

بیمه تامین اجتماعی هر ماه مبلغی را از شما یا کارفرما دریافت می کند و تمام بیماری ها و حوادث ناشی از کار را تحت پوشش قرارداده و در صورت بازنشستگی و یا دوراز جون فوت شخص بیمه شده به افراد خانواده حقوق ماهانه پرداخت می کند.

بیمه سلامت،فقط برای درمان است و نسبت به دفترچه تامین اجتماعی اعتبار کمتری دارد و هزینه بیشتری دارد.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رحیمی

profile
up
down

سلام اگر تعریف میخوای ، این تعریف معتبرترین و کامل ترینه:

"بیمه تکمیلی که تحت عنوان بیمه درمان تکمیلی و بیمه تکمیلی درمان از آن یاد می‌شود، از انواع بیمه های درمان و بیمه‌ای برای جبران هزینه‌های بالای درمان بیماری‌هاست. بخش زیادی از هزینه‌های درمان را در زمان بیماری یا حتی بعد از آن می‌توان به بیمه تکمیلی سپرد!"

دو تا بحث متفاوتن و ارتباطی با هم ندارند. اما تکمیل الان خوبه که داشته باشی.