آیا بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی جواز کسب میخواهد ؟

report گزارش

سوال شده توسط کسری جوادی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. من 6 سال سابقه بیمه اختیاری دارم و 4 سال به دلیل گرانی بیمه اختیاری، بیمم قطع شده.

در حال حاضر جایی مشغول به کار نیستم. می خواستم بدونم که آیا با توجه به اینکه جواز کسب ندارم و در مغازه ای هم مشغول به کار نیستم، می تونم بیمه مشاغل آزاد رو استفاده کنم؟ بازرس به محل فعالیت سر میزنه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد برجیخانی

profile
up
down

با سلام و احترام خدمت شما.

بدون جواز کسب هم می تونید بیمه مشاغل آزاد رد کنید. در رابطه با قسمت دوم سوالی که مطرح کردید باید بگوییم که بله، بی شک بازرسی دوره ای تامین اجتماعی از محل کار صورت می گیرد.