آیا برای بیمه مشاغل آزاد باید جواز کسب داشت؟

report گزارش

سوال شده توسط سیروان عزیزی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. من حدود 5 سال بیمه اختیاری دارم و حدودا 3 سال هست که به دلیل گرانی بیمه اختیاری، بیمه رو قطع کردم. در حال حاضر که بیکار هستم میتونم از بیمه مشاغل آزاد استفاده کنم. اما نه صاحب مغازه هستم و نه در مغازه ای مشغول به کار. سوال من این هست که آیا بیمه مشاغل آزاد نیاز به جواز کسب دارد؟ اگر از این بیمه مشاغل آزاد استفاده کنم  بازرسان به محل فعالیت سر میزنند یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

با سلام.بدون جواز کسب هم مشمول بیمه مشاغل آزاد می شوید. در خصوص قسمت دوم سوال شما باید بگویم بله. بطور قطع بازرس دوره ای تامین اجتماعی از محل کار شما بازرسی خواهد کرد.

بااحترام