آیا میتوان 5 سال سابقه عقب افتاده در بیمه را خرید؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام روز شما بخیر. بنده 50 سال سن دارم و حدود 25 سال سابقه بیمه دارم. متاسفانه سابقه بیمه پردازی بنده به صورت متوالی و پشت سر هم نیست و در حدود 5 سال آن بین بیمه نبوده ام. می خواستم ببینم آیا امکانش هست که الان برای آن پنج سال، حق بیمه را کامل بپردازم و آن پنج سال هم جزو سابقه بیمه محاسبه شود؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسیان

profile
up
down

با سلام و درود. خیر امکانش نیست. شما نمیتوانید برای سال هایی که بیمه نبوده اید و مشغول به کار هم نبوده اید، هزینه بیمه را بپردازید و آن ها را هم جز سوابق بیمه پردازی خود بیاورید. فقط در صورتی می توانید این کار را انجام دهید که واقعا مشغول به کار بوده اید در تمام آن 5 سال تحت نظر کارفرما و کارفرمای شما سهل انگاری کرده و شما را در لیست بیمه رد نکرده باشد. در این صورت شما می توانید با شکایت از کارفرما تمام سال هایی که باید برای شما حق بیمه رد میشده و نشده با پرداخت مبلغی توسط کارفرما به سوابق بیمه خود اضافه کنید.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط amir esmaili

profile
up
down

سلام وقت بخیر بند سال ۹۷ کارفرما برج ۱ و۲ و۳ تعداد ۷۰ روز بیمه پرداخت نکرد آیا الان امکانش هست خودم این ۷۰ روز پرداخت کنم

بعد راهنمایی بفرمایید کجا برم چجوری پرداخت کنم

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید