آیا ثبت کردن فاکتورهای رسمی به نام من باعث ایجاد مشکل میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط سمیرا در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

 سلام. بنده در یک فروشگاه کار میکنم که به من گفتند، می خواهند فاکتور رسمی مربوط به خریدهایی که انجام میدهند را به اسم من رد کنند. الان سوالی که از خدمت شما دارم این است که آیا این کار برای من در آینده مشکلی به وجود می آورد یا نه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رحیمی میلانی

profile
up
down

با سلام. بله برای شما تبعات مالیاتی خواهد داشت چون فاکتورهای رسمی به نام شما هست مالیات آن ها نیز به نام شما خواهد بود و از شما دریافت خواهد شد بنابراین در آینده اداره مالیات از شما طلب مالیات خواهد کرد و شما هیچ مدرکی مبنی بر این که  این معاملات توسط شما انجام نگرفته است ندارید. تازه در صورتی که بتوانید اثبات کنید که معاملات برای شما نبوده و خرید ها توسط شما انجام نگرفته اداره مالیات به سراغ نفر بعدی خواهد رفت.