کد ملی بنده به عنوان دریافت درآمد از سوی شرکتی ثبت شده است. آیا به من مالیات تعلق می گیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط کمیل شهیری طبرستانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. شرکتی کد ملی من رو به عنوان دریافت درآمد ثبت کرده. تا به امروز بنده اعلامی به اداره مالیات نداشتم. سوال من از شما این است که آیا تا زمانی که من به اداره مالیات اعلام نکنم، به من مالیات تعلق میگیرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احسان نصری

profile
up
down

سلام و احترام

در این مورد میزان مبلغ اهمیت دارد. اگر مبلغ قابل توجهی باشد خیلی زود از سوی اداره مالیات پیگیری می شود. ناگفته نماند که اداره دارایی هر 5 سال اطلاعاتی که دریافت نموده و مودی ندارد یا از سوی مودی چیزی تسلین نشده باشد را طبقه بندی کرده و زمانی که به اداره دارایی مراجعه و درخواست مفاصا داشته باشید، جزو اعلام بدهی های شما می آید.

با تجدید احترام