متن نامه عدم فعالیت شرکت به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا شیرزاده در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام و درود. بنده یک شرکتی داشتم که ۳ سال از آخرین فعالیتش می گذرد و دیگر فعال نیست. متوجه شدم باید نامه عدم فعالیت به اداره مالیات ارسال کنم. سوالی که داشتم اینه که متن این نامه عدم فعالیت باید چطور باشه و من باید چی بنویسم؟ لطفا راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط بهرام صانعی

profile
up
down

درود

برای نوشتن این نامه سخت نگیرید و هر طور راحتید آن را بنویسید.

برای مثال متن نامه می توانید این طور باشد:

ریاست محترم اداره دارایی، واحد....

با سلام و احترام؛

به استحضار می‌رساند، شرکت ..... به کد اقتصادی ..... و شماره ثبت ..... با پرونده مالیات به کلاسه پرونده ...... از تاریخ ........ تا تاریخ ........ هیچ گونه فعالیت اقتصادی نداشته و بدین وسیله عدم فعالیت خود را اعلام می‌دارد. در صورت شروع فعالیت به صورت مجدد، کتبا اعلام خواهد شد.

                                                                                                      مهر و امضای مدیر عامل

نشانی:                                                                            کد پستی: