آیا خانم های سرپرست خانوار میتوانند در صورت فوت همسر از مزایای بیمه او نیز استفاده کنند؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی محمدی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام خواهر من سرپرست خانوار و تحت پوشش بیمه هست و همسرش بازنشسته تامین اجتماعی بود و دو ماه قبل فوت شد. آیا خواهر من با وجود اینکه بیمه هست میتونه از مزایای بیمه همسرش که فوت شده هم استفاده کنه و مستمری اونو دریافت کنه؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ghasemi

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. بله این هیچ منع قانونی وجود نداره و ایشون میتونن از بیمه بازماندگان همسرشون استفاده کنند و مستمری بازنشستگی خودشون رو هم دریافت کنن