نحوه ثبت نام در بیمه تکمیلی تامین اجتماعی

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید من به همراه همسرم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستیم. می خواستم بدونم برای ثبت نام در بیمه تکمیلی تامین اجتماعی باید چیکار کنیم؟ هزینه و شرایط ثبت نام به چه صورته؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط عبدالله پور

profile
up
down

بیمه تکمیلی تامین اجتماعی مختص به باز نشستگان و مستمری بگیران است و شما درصورتی که مستمری بگیر نیستید نمی توانید از این بیمه استفاده نمایید. درصورتی که به دنبال بیمه تکمیلی هستید پیشنهاد می کنم از بیمه تکمیلی خانوار استفاده کنید.