آیا میتوانم از بیمه تکمیلی همسرم و بیمه تامین اجتماعی خودم برای زایمان استفاده کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط زینب کاکاوند در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من هم خودم بیمه تامین اجتماعی دارم و هم این که تحت پوشش بیمه شوهرم هم هستم.

سوالی که داشتم این است که آیا می توانم برای هزینه های زایمان از بیمه تکمیلی شوهرم استفاده کنم و برای مرخصی زایمان از بیمه خودم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسیان

profile
up
down

با سلام. با توجه به گفته هایتان در صورتی که تحت پوشش بیمه تکمیلی همسرتان هستید می توانید از بیمه تگمیلی ایشان استفاده کنید و هیچ مانعی ندارد. برای این که بتوانید از بیمه خودتان برای مرخصی زایمان استفاده کنید باید مشخص شود که نوع بمیه شما چیست؟ بیمه اجباری، اختیاری، خویش فرما؟ برای پاسخ به سوالتان باید بدانم چه نوع بیمه ای استفاده می کنید.