آیا دارایی های من باعث میشود که حقوق پدرم که به من میرسد را قطع کنند؟

report گزارش

سوال شده توسط فرحناز کاظمی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من یک دختر مجرد هستم و ماشین و خانه به نام خودم دارم. پدرم مدتی است که فوت کرده می خواستم ببینم آیا دارایی های من باعث میشود که حقوق پدرم که به من میرسد را قطع کنند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی آستانه

profile
up
down

با سلام. نه دارایی های شما به هیچ عنوان مانع دریافت مستمری پدر توسط شما نمی شود. تنها موانع برای دریافت این مستمری ازدواج دائم و شاغل شدن شما است. که در حالت اول از تکفل پدر خارج شده و نمی توانید مستمری دریافت کنید و در حالت دوم هم از سمت محل کارتان در لیست بیمه رد خواهید شد و بیمه خودتان را خواهید داشت بنابراین نمی توانید از بیمه مستمری پدر استفاده کنید.