آیا امکان دارد که از طریق بیمه خودم خواهر زاده ام را تحت پوشش و تکفل قرار دهم؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام من در ارتش مشغول به کار هستم و بیمه من بیمه نیروهای مسلح است. می خواستم ببینم آیا امکان دارد که از طریق بیمه خودم خواهر زاده ام را تحت پوشش و تکفل قرار دهم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی آستانه

profile
up
down

سلام. خیر نمی توانید. منظور از تحت تکفل قرار دادن این است که شما تنها می توانید همسر و فرزندانتان را طریق بیمه ی خود بیمه کنید.

در مواقعی هم برخی والدینشان را تحت تکفل قرار می دهند که در واقع سرپرست از بیمه اختیاری خود استفاده می کند و پدر و مادرش را بیمه می کند.