آیا در تصادفات، تامین اجتماعی هزینه درمان و مرخصی استعلاجی را پرداخت می کند؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. وقتبخیر

میخواستم بدونم که اگه بیمه تامین اجتماعی داشته باشیم و تصادف کنیم، بیمه کمک هزینه دوران درمان رو پرداخت میکنه؟ ایا میتونم هزینه دوران بیکاری رو بگیرم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رضواندوست

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. جالب است بدانید که هزینه های پزشکی در تصادفات رایگان است. در ادامه معالجات و طول درمان می توانید از مزایای بیمارستان های تامین اجتماعی استفاده کنید. در انتها با استناد به ماده 2 و 35 قانون بیمه شخص ثالث 95 و با تقدیم لایحه در دادگاه علاوه بر دیه می تواند هزینه های درمانی را نیز دریافت کنید.

با آرزوی سلامتی برای شما