آیا در زمان تشکیل هیئت حل اختلاف مالیاتی باید لایحه داد؟

report گزارش

سوال شده توسط فرخ جهانبخش در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. بنده در زمان صدور برگ تشخیص مالیات به آن اعتراض داشتم و فرم اعتراض را نیز پر کردم. حالا سوالم این است که آیا در زمان تشکیل هیئت حل اختلاف مالیاتی هم باید شرکت کرده و لایحه بدهم یا این که فقط حضورم به همراه صحبت هایتم در این هیئت کافی است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رحیمی میلانی

profile
up
down

با سلام. بهتر است شما علاوه بر این که در این هیئت حضور پیدا می کنید یک لایحه مختصر و بدون هرگونه حاشیه و اضافات ارائه داده و اعتراض خود را به این طریق به طور واضحی برسانید و خودتان نیز به دنبال این لایحه دفاع انجام دهید.