چطور میتوان از شرکتی که بدهی مالیاتی دارد خارج شد؟

report گزارش

سوال شده توسط فرزام موحد یگانه در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر بنده در یک شرکت سهامی خاص سهامدار هستم و از بین ۱۰۰ سهم دارای ۵ سهم هستم می خواستم ببینم در صورتی که من بخواهم از این شرکت بیرون بیایم ولی این شرکت بدهی مالیاتی داشته باشد من باید چکار کنم؟من صاحب امضا نیستم و می خواستم ببینم آیا این امکان وجود دارد که من مالیاتی که نسبت به سهم من به من تعلق می گیرد را پرداخت نمایم و بعد استعفا دهم ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پریسا بخش ابادی

profile
up
down

با سلام و درود. در شرکت های سهامی خاص وظیفه و حقوقی که افراد دارند برابر است با میزان سهمی که دارند بنابراین شما می توانید با پرداخت میزان مالیات مشخص متناسب با میزان سهم خود تاکنون، نسبت به فروش و واگذاری سهم خود به شخصی دیگر اقدام کنید. اما ثبت این موضوع در اداره ثبت و شرکت ها موکول می شود به تسویه بدهی توسط همه ی اشخاص دیگر و سایر سهم ها و پس از خروج شما دیگر به شما مرتبط نخواهد بود.

با احترام.