آیا در صورت اصلاح اظهارنامه ارزش افزوده مشمول پرداخت جریمه می شویم؟؟

report گزارش

سوال شده توسط ریحانه حمیدی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. بنده اظهارنامه ارزش افزوده را اصلاح کردم که این اصلاح هم مربوط به ارقام عدم مشمول بوده و تغییری در مبلغ اظهارنامه ایجاد نمی شده، نوشت اظهارنامه الحاقی و اظهارنامه ارزش افزود بوده و پرداختی نداشته. میخواهم ببینم آیا ما الان مشمول پرداخت جریمه می شویم؟؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نیایش سادات مسعودیان

profile
up
down

موردی که عنوان کردید مشمول جرائم ماده 22 قانون ارزش افزوده نمی شود و در نتیجه هیچ گونه جریمه ای برایتان به دنبال نخواهد داشت.