آیا در صورت معاملات فصلی باید اطلاعات فاکتور برگشتی را وارد کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی رشتوئی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

عرض سلام و خسته نباشید

اگر پیش فاکتوری از سوی شرکت درخواست دهنده به بانک ارسال شود و بانک به اشتباه مبلغ آن را به شرکت صادر کننده پیش فاکتور ارسال کند و این شرکت مبلغ را به بانک برگشت دهد، ایا وارد کردن اطلاعات پیش فاکتور در صورت معاملات فصلی الزامی است؟ در صورت نیاز در کدام قسمت از سایت معاملات فصلی این اطلاعات بایستی درج شود؟

با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد کوه نورد

profile
up
down

سلام و احترام

نظر بنده به سوال مطرح شده این است که تا زمانی که کالا حمل نشده یا خدماتی ارائه نگردیده و فاکتوری صادر نشده است، ثبت برگشت از فروش چه در سیستم مالی و چه در سیستم معاملات فصلی ضرورتی ندارد. برای موضوع مطرح شده نیز صرفا رفت و برگشت پول صورت گرفته که برای ان ثبت رکورد بانک کفایت می کند.

با تجدید احترام