آیا کشاورزان نیازی به ارائه فاکتورهای مربوط به فروش محصولات ندارند؟

report گزارش

سوال شده توسط وهاب امیری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام بنده کشاورز هستم و شنیده ام که نیازی نیست فاکتورهای مربوط به فروش محصولات را به دارایی ارائه کنیم. می خواستم بپرسم آیا همچین چیزی درست است؟ و اگر درست است قانون و یا مصوبه مربوط به آن را هم بگویید ممنون.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پونه عبيسي

profile
up
down

سلام و درود. خیر به هیچ عنوان همچین چیزی درست نیست و در صورتی که شما حساب هایتان را ارسال نکنید و یا این که اطلاعات فاکتور هایتان را تکمیل نکنید جریمه خواهید شد. هیچ قانون و ماده و یا بخشنامه و مصوبه ای هم در این زمینه وجود ندارد که صحت این موضوع را تایید نماید.

همه ی شرکت ها حتی اگر از مالیات هم معاف باشند باید حتما تمامی امور قانونی را انجام دهند.