آیا مالیات بر ارزش افزوده شامل هزینه های دریافتی از اسنپ هم می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط مسیحا در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

همسرم بعد از پلمپ شدن شرکتی که در اون مشغول به کار بود، راننده اسنپ شده. اما نمیدونیم که به دریافتی که از طریق مسافر ها خود اسنپ پرداخت میکنه، مالیات بر ارزش افزوده تعلق میگیره یا نه؟

هر چی با خود اسنپم تماس میگیریم جواب نمیدن.

ممنون میشم جواب سوال ما رو هم بدین.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود آژند

profile
up
down

سلام دوست عزیز.

در پاسخ به سوالی که مطرح کردین باید بگم که فعالیت شما جز مشاغل حمل و نقل هست. در قوانین مالیاتی هم فعالیت های حمل و نقلی معاف از مالیات و ارزش افزوده هستند.

بااحترام