لیست مشاغلی که کارفرما از پرداخت حق بیمه معاف است

report گزارش

سوال شده توسط آریا جانخواه در دسته بندی پرداخت حق بیمه

پروفایل
up
down

سلام. لطف میکنید بفرمایید در چه شغل هایی کارفرما از پرداخت سهم حق بیمه برای کارمندان معاف است؟ سپاس

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط افشین مبارکی

profile
up
down

سلام وقت بخیر در حال حاضر در 38 شغل زیر کارفرما در تا 5 نفر کارگر از پرداخت حق بیمه سهم کارفرما (20%) معاف است و دولت این سهم را میپردازد.

لیست این مشاغل:

  • آلومینیوم‌سازی و خم‌کاری
  • اطاق‌سازی ماشین
  • آهنگری، فلز تراشی (قطعه‌سازی)، حلبی‌سازی، تراشکاری
  • انواع بافندگی
  • پرورش ماهی
  • پرورش و نگهداری دام و ماکیان
  • ساخت و تعمیرات انواع پمپ آب
  • تولید گازهای صنعتی و طبی و وسایل آتش‌نشانی
  • ترازو، قپان و باسکول سازی
  • تولیدکنندگان تابلوهای فشار ضعیف و قوی برق
  • شرکت‌های تعاونی تولیدی وابسته به ارگان‌های دولتی نظیر مرکز گسترش خدمات تولیدی و عمرانی کشور که فعالیت‌های آن‌ها جنبه تولیدی، صنعتی و فنی دارد.
  • چاقوسازی
  • تولید انواع چراغ خوراک‌پزی
  • چاپخانه شامل: چاپ، حروف‌چینی، گراور سازی، کلیشه سازی، لیتوگرافی و انواع صحافی
  • خبازی
  • انواع دوزندگی (به غیر از کلاه دوزی، چادردوزی، لحاف‌دوزی، دوزندگی اتومبیل)
  • درب و پنجره سازی
  • ریخته‌گری
  • سراجی شامل: کیف و چمدان و کمر بندسازی و ساک
  • سماورسازی
  • صابون‌پزی
  • کارگاه‌های صنایع‌دستی
  • کارگاه‌های صنایع روستایی که فعالیت آن‌ها جنبه تولیدی، صنعتی و فنی داشته باشد
  • فخاری
  • قالب‌زنی
  • تولیدکنندگان قفل
  • کاشی سازی و سرامیک‌سازی
  • تولید کفش (کفاشی)
  • ساخت و تولید انواع مخازن
  • موزاییک‌سازی – بلوک سازی
  • سازندگان میز و صندلی، کمد، قفسه، کابینت آشپزخانه
  • ساخت و تولید انواع ماشین‌آلات کشاورزی و وسایل و ادوات مربوطه و تعمیرات آن‌ها
  • معادن سطح الارضی که جنبه کارگاهی دارند
  • نمدمالی
  • یخدان سازی
  • شرکت‌ها و اتحادیه‌های تعاونی روستایی و کشاورزی که جنبه تولیدی، صنعتی و فنی داشته باشند و واحدهای تولیدی کشاورزی
  • ناشرین و مؤسسات انتشاراتی

کارکنان شناورهای باری و صیادی در استان‌های جنوب کشور