آیا شرکت ها میتوانند میزان حقوق پایه را در طول سال تغییر دهند؟

report گزارش

سوال شده توسط نوید یاسرپور در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر من یک سوال داشتم ماه گذشته شرکتی که خواهر من کار میکنه اعلام کرده که میخواد حقوق پایه رو از دو ماه آینده کمتر در نظر بگیره . میخواستم بدونم از لحاظ قانونی این کار جرم نیست؟ اجازه این کارو داره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. مطابق با قانون کار پایه حقوق به هیچ وجه نباید از پایه حقوقی که توسط وزارت کار مشخص شده کمتر باشید اما در صورتی که یک شرکت پایه حقوق را بالاتر از پایه حقوق وزارت کار تعیین کرده باشد، مجاز است که این مقدار را افزایش دهد یا تا سقف پایه حقوق وزارت کار کاهش دهد.